Alles duidelijk over een vespa verzekering

Scherpe prijs Vespa verzekering

De premie van de verzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de waarde en het merk van uw Vespa scooter en de regio waar u woont. U krijgt altijd de scherpste prijs voor de beste verzekering. U kunt zelf uw premie berekenen met onze berekeningsmodule.

Het is mogelijk om de premie gespreid te betalen, bijvoorbeeld per kwartaal of per maand. U betaalt hiervoor een kleine toeslag. 


No-claimkorting tot 75%   Jongere bestuurder meeverzekeren
Rijdt u schadevrij? dat belonen wij! De no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 75%. U start in uw eerste jaar trouwens al met 55% korting.
.
Eigen risico 
Voor schade aan uw scooter geldt standaard een eigen risico van € 125,-. Wilt u liever geen eigen risico? Dat kan. Wilt u juist een hoger eigen risico? Dat kan ook. U kunt het eigen risico verhogen tot € 350,-. U krijgt dan een korting op uw premie.
.
Drie jaar aanschafwaardegarantie 
Onze scooterverzekering met scherpe premie heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe scooters. Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed. Met de drie jaar aanschafwaardegarantie bent u maar liefst drie jaar verzekerd van uw aankoopbedrag. 
  De premie van de scooter verzekering is onder andere gebaseerd op de leeftijd van de berijder van de scooter. 

Bent u 25 jaar of ouder en leent u uw Vespa scooter uit aan een bestuurder jonger dan 25 jaar? Weet dan dat schade veroorzaakt door die jongere bestuurder niet is meeverzekerd! En WA-schade wordt volledig op u verhaald. Wilt u bestuurders jonger dan 25 jaar meeverzekeren? Dat kan.U betaald hiervoor een toeslag op de premie.

Bent u jonger dan 25 jaar, dan bent u altijd verzekerd. Dus ook wanneer u uw scooter aan een jongere bestuurder uitleent.

Vespa scooters in alle soorten
Met onze scooter verzekering zijn ook andere soorten scooters te verzekeren, zoals een elektrische scooter bijvoorbeeld. 

Vespa Scooter Verzekeren

Vespa Verzekering Polis

  Vespa Scooter Verzekeren

Contact 
Met Ons

Wilt u meer informatie over een vespa of een brommer verzekering? neem dan 
contact met ons op.

Vespa Verzekering

Wilt u meer informatie over een vespa of een brommer verzekering? Bereken uw premie.